Miért válassza Hajdúszoboszlót üdülőhelyéül?


Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa szeretettel várja Önt és családját. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét!

Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés mellett vendéglátóhelyek, szállodák és Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.

Miért válassza szálláshelyeinket? 


Mert korrekt árfekvésű ajánlatainkkal várjuk minden igényeket kielégítő, jól felszerelt Vendégházunkban és új Apartmanjainkban mindazon kedves vendégeinket, akik a napfény és az Európában egyedülálló gyógyvíz szerelmesei és csendes, családias hangulatban szeretnének pihenni, kikapcsolódni.

Töltsön el nálunk néhány napot, vagy akár egy hosszú hétvégét, az új, minden igényeket kielégítő, kiválóan felszerelt kétszobás, négyágyas Vendégházunkban, vagy kétágyas, pótágyazható apartmanjaink valamelyikében.